Tjenester

bilde 2.jpg

Drift av sosiale medier

Vi tilbyr full drift av sosiale medier for din bedrift. Tjenesten er inkludert strategi, innholdsproduksjon, overvåking og optimalisering. 

 

Sammen setter vi mål for kommunikasjonen og spesifiserer målgrupper, så tar vi ansvar for aktiviteten. 

 

Ved å holde fokus på organisk kvalitetsinnhold skiller vi oss fra andre byråer. Vi fremmer din bedrifts kvaliteter og kompetanse, og vet hvilke faktorer som spiller inn for å engasjere målgruppen. 

bilde 1.jpg

Rådgivning og konsultasjon

Trenger du litt rådgivning på veien? 

 

Vi kan stille opp med konsultasjoner på alle punkter av din markedsføring i SoMe. Utvikling av tone of voice, visuelt innhold, planlegging eller hele selve strategien. Vi opererer på timesbasis og er en svært effektiv samarbeidspartner. 

BILDE 1_2.1.5.png

Kampanjer

Denne tjenesten inneholder hele prosessen fra planlegging til publisering, og optimalisering underveis. Vi arbeider ut fra budsjett, størrelse og mål med kampanjen. Her kan en få videoproduksjon i ulik grad, alt ettersom hva en ønsker seg.

Film Slate Marker

Filmproduksjon

Man Holding Camera_edited.jpg

Er du ute etter en liten eller stor filmproduksjon? Vi produserer høykvalitets film for kampanjer eller spesielle happenings hos din bedrift, etter din visjon og strategi.

Ved bruk av både drone og high-end filmutstyr, er vi med under kreativ brainstorming, planlegging, regi - og leverer et ferdig produkt som hjelper deg å nå dine mål.